Találkozzunk a FintechShow 5.0 konferencián, Budapesten, 2021. október 7-8. között!

Az Ingenico 2021-ben a FintechShow 5.0 hivatalos támogatója. Bakonyi András, a vállalat Magyarországért felelős értékesítési vezetője a konferencia nyitónapján 11:20-tól világjárvány és az elmúlt időszak trendjeiről fog előadást tartani a POS üzletág szemszögéből vizsgálva. Az előadásban szóba kerül majd a kártyás- és mobil-fizetések növekvő népszerűsége, valamint az Ingenico új megoldásai, amelyekkel a változó igényeknek kíván megfelelni.

Az Ingenico standjánál pedig a látogatók megismerhetik és kipróbálhatják a vállalat legújabb termékeit, többek között az Android alapú AXIUM sorozat modelljeit, és az Ingenico Self önkiszolgáló POS terminál termékcsaládot.

A FintechShow 5.0 Magyarország legnagyobb fintech témájú konferenciája. A rendezvény 2 napján több mint 40 előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. Az esemény fókuszában idén a digitális pénzügyi transzformáció áll kiemelt tekintettel a 2021-2025 közötti időszakra.

További információk: https://fintechzone.hu/fintechshow2021/