Az Ingenico Paolo Temporitit nevezte ki Közép-Kelet Európáért felelős ügyvezetőnek

Az Ingenico Paolo Temporitit, az olaszországi és délkelet-európai ügyvezetőjét, jelenlegi szerepkörének kibővítésével a vállalat közép-kelet-európai vezetőjévé nevezték ki.

Paolo Temporiti 2020 szeptemberében csatlakozott az Ingenico-hoz és vette át Olaszországban és Délkelet-Európában az üzlet vezetését. Kelet-Közép-Európa csatlakozásával a Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban és Ukrajnában található Ingenico leányvállalatokon keresztül ő fogja koordinálni a teljes CEE régió tevékenységét.

A szakember az Ingenico termékek teljes skálájáért felelős lesz, valamint az értékesítést és az üzleti tevékenységeket is irányítani fogja a közép- és kelet-európai régióban. Feladata az lesz, hogy növelje a szinergiákat a különböző országokban, és megtalálja a lehetőségeket a helyi szinten végrehajtott projektek megosztására, valamint új kezdeményezések megvalósítására.

Paolo Temporiti közgazdászként végzett, és több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a fizetésforgalmi szolgáltatások piacán Olaszországban és Európa-szerte. Karrierje során vezető beosztásokat töltött be olyan pénzügyi vállalatoknál, mint a Cardtek és az ACI Worldwide, banki és fintech operátorok területén, valamint a First Data nemzetközi üzletfejlesztési alelnöke is volt, ahol a kártyakibocsájtáshoz kapcsolódó megoldásokért és beszerzéséért volt felelős.

"Paolo Temporiti már az Ingenico-hoz való csatlakozása óta jelentős szerepet tölt be a cég életében, ő vezette üzleti stratégiánkat Olaszországban és Délkelet-Európában, és új lehetőségeket teremtett ügyfeleink támogatására. Jelentős piaci szakértelme felbecsülhetetlen lesz, mivel nagyobb hangsúlyt. szeretnénk helyezni közép- és kelet-európai jelenlétünkre." – mondta el Jose Luis Arias, az Ingenico EMEA vezérigazgató helyettese.