Az Ingenico Axium D7 a világon elsőként szerezte meg a Google Mobile Services tanúsítványt

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING) bejelentette, hogy az Axium D7 ECR-POS terminál megkapta a Google Mobile Services (GMS) tanúsítványt, amivel a világ első olyan POS terminálja lett, amely megfelel valamennyi GMS követelménynek és tökéletesen futtathatja a Google applikációit.

A tanúsítvány demonstrálja, hogy egy biztonságos POS terminál is hasonló felhasználói élményt nyújthat, mint egy okostelefon vagy táblagép. A GMS tanúsítvány lehetővé teszi, hogy az eszköz hozzáférjen a Google Play Store teljes kínálatához, beleértve az olyan Google által fejlesztett alkalmazásokat, mint a Search, a Chrome, a Youtube vagy a Google Maps.

Az Ingenico Axium D7 egy olyan Android alapú POS terminál, aminek segítségével a kereskedők egyetlen eszközön több szolgáltatást is kínálhatnak vásárlóiknak. A GMS tanúsítvány lehetővé teszi, hogy a kereskedő internetes böngészést, online promóciókat vagy saját online hűségprogram-applikációt futtasson az eszközön zökkenőmentesen, további fejlesztések nélkül.

Bár az Android futtatása egy fizetési terminálon nem újdonság, a GMS egészen új perspektívákat kínál a szegmens számára, amelynek első képviselője az Axium D7. A megoldás nem csupán a vásárlói interakciókat segíti, támogatja a kereskedőket is üzletük menedzselésében. A vállalkozások ezentúl hozzáférhetnek az olyan Google Play applikációkhoz is, amelyek lehetővé teszik az alkalmazottak, a készletek és az üzletek hatékonyabb menedzsmentjét, vagy épp a felhő-alapú, távoli elérést és archiválást.

Az Axium D7 esetében már folyamatban van PCI PTS v5 szabványnak való megfeleltetés, amely jelenleg a legszigorúbb biztonsági szabvány a világon.

A GMS tanúsítvány lehetővé teszi, hogy az Axium D7 biztonsági rendszere folyamatosan, valós időben védje a felhasználókat a beépített Google Play Protect applikációnak köszönhetően, amely a világ legszélesebb körben használt mobil biztonsági rendszere.

Boldogok vagyunk, hogy az Ingenico Group kínálhatja a világ első Android-ot futtató POS terminálját, amely rendelkezik a Google Mobile Services tanúsítvánnyal. Ez lehetővé teszi, hogy az Axium D7 okostelefonhoz és táblagéphez hasonló felhasználói élményt nyújtson professzionális környezetben. A megoldás zökkenőmentesen integrálja az üzleti applikációkat a kereskedők rendszereibe anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötniük a biztonság területén” – mondta el Patrice Le Marre, az Ingenico Group banki és elfogadói kapcsolatokért felelős alelnöke. „Izgatottan várjuk, hogy a Google-lel történő együttműködésünk milyen előnyöket nyújt majd a bankoknak, a vásárlóknak és a kereskedőknek.”

Letöltés

Letöltés Hatályos Általános Szerződési Feltételek