Érintéssel is fizethetünk a parkolásért Szegeden

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group és a DBM Banktechnológiai Kft. bejelentette, hogy 2017 júniusától 136 darab korszerű, érintéses fizetést is lehetővé tévő parkolóautomatát telepítenek Szeged fizetős parkolóövezeteibe.

A korszerű parkolóoszlopok beüzemelése előtt a szegedi fizetős parkolást az újságárusoknál váltható parkolójegyek vagy mobilfizetés segítségével lehetett igénybe venni. A projekt keretében telepített parkolóautomaták a készpénz-elfogadás mellett érintőkártyák elfogadására is alkalmasak, Ingenico IUC 180B típusú kártyaolvasót is tartalmaznak, így képesek minden Mastercard PayPass, Visa PayWave és NFC fizetésre képes okoseszközzel történő tranzakció végrehajtására. A parkolóautomaták szállításán és telepítésén túlmenően a közlekedéstechnika meghatározó hazai szereplője, a DBM Banktechnikai Kft. végzi az automák működését vezérlő, rendszámbevitelen alapuló egyedi szoftver implementációját is.

Sármay Bence, az Ingenico Group magyarországért felelős értékesítési igazgatója szerint az olyan mikrotranzakciók, mint például a parkolás, kiváló terepet jelentenek a kényelmes érintéses fizetések számára. „Izgatottak vagyunk, hogy fizetési megoldásainknak köszönhetően lehetővé válik az érintésmentes fizetés a szegedi parkolásokért. Az Ingenico Group olyan biztonságos és strapabíró fizetési megoldásokat kínál, amelyeknek köszönhetően az önkiszolgáló rendszerek – mint a különböző automaták – megbízhatóan és a vásárlók számára kényelmesen használhatóak. Eszközeink a legújabb biztonsági előírásoknak is megfelelnek, és az Ingenico immár több mint 30 éves tapasztalatát kínálják ügyfeleinknek és az ő vásárlóiknak egyaránt” – mondta el a szakértő.

Az Ingenico IUC 180B, az Ingenico iSelf termékcsalád tagja, és kiválóan alkalmas olyan önkiszolgáló szolgáltatások fizetési igényeinek kiszolgálására, mint például különböző áru és ital-automaták vagy éppen a parkolás. „Bízunk benne, hogy a jövőben több településen megjelenhetnek ezek a korszerű, kényelmes és biztonságos oszlopok” – tette hozzá Sármay Bence.

Letöltés

Letöltés Hatályos Általános Szerződési Feltételek