Az Ingenico Group biztonságos készpénzmentes elfogadóvá változtatja a digitális reklámkijelzőt

A digitális „connected screen” a Sirha Kiállításon, a Future Store standon is megtekinthető május 9. és 11. között.

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING), Magyarországon is bemutatja egyik legújabb innovációját, a biztonságos érintésmentes fizetési megoldással ellátott digitális reklámkijelzőt. Az újdonságot a vállalat innovációs divíziója, az Ingenico Labs és az Ingenico Group által nemrégiben felvásárolt Think&Go startup cég fejlesztette.

Az Ingenico Group és Think&Go 2015 óta használ érintésmentes fizetési technológiát annak érdekében, hogy a reklám kijelzőket értékesítési ponttá alakítsa. A megoldást kifejezetten az olyan nagyforgalmú helyek számára fejlesztették, mint a bevásárlóközpontok, vasútállomások vagy repülőterek. A Connected Screen a kereskedőknek egy új értékesítési csatornát biztosít a kiskereskedelmi egységekben vagy épp a köztereken, míg a vásárlók számára egyszerű és gyors vásárlást vagy rendelést tesz lehetővé. A megoldás kiváló eleme lehet például adománygyűjtő kampányoknak is, mivel érintésmentes kártyájukkal azonnal adományozhatnak a járókelők egy jó ügy érdekében.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a megoldás elnyeri majd a kereskedők tetszését” – mondta Michel Léger, az Ingenico Group innovációért felelős alelnöke, és az Ingenico Labs vezetője. „A connected screen remek példája annak, hogyan gondolkozik az Ingenico Group a fizetés jövőjéről, és tovább erősíti vállalatunk vezető szerepét az omni-channel fizetési megoldások területén.”

Az Ingenico büszke arra, hogy Budapesten is bemutathatja ezt az új megoldást, amely segíti a kereskedőket, hogy vásárlóiknak új és egyedi élményt teremtsenek. Hisszük, hogy a következő években számos érdekes és interaktív felhasználási módot ismerhetünk majd meg a connected screen-eknek köszönhetően” – mondta el Szabó Gábor, az Ingenico Group Magyarországért felelős vezetője.

Letöltés

Letöltés Hatályos Általános Szerződési Feltételek