X

We detected that you log in from the UK, do you want to visit our UK website ?  Click here Browse region

Select a brand

Világszínvonalú digitális fizetési bajnok létrehozása. Ingenico csatlakozik a Worldline-hoz.

Az Ingenico-ról

A Worldline és az Ingenico egyesült, hogy fizetési világ egyetlen bajnokává váljon. Biztonságos és innovatív fizetési megoldásokat kínálunk a hagyományos üzletek és az online vállalkozások számára.

Az Ingenico több mint 40 millió terminálja üzemel világszerte, és megoldásokat nyújt a kereskedelem különböző területén, az hagyományos üzletekben, online és mobil fizetéskor egyaránt.

2020 október 28 óta az Ingenico a Worldline csoport tagja. Tudjon meg többet a Worldline-ról.

A Worldline Európában a legnagyobb, míg világszerte a negyedik legnagyobb pénzforgalmi szolgáltató. A Worldline fenntartható, megbízható és biztonságos megoldásokat kínál ügyfeleinek az fizetési értéklánc minden területén, valamint kategóriájában a legjobb fizetésforgalmi szolgáltatásokat nyújtja, a POS termináltól, az online fizetéseken, az omni-channel megoldásokon, a bankkártya kibocsátáson és elfogadáson keresztül, a digitális bakolásig, közel egymillió kereskedőnek és 1200 banki, illetve pénzügyi szolgáltató partnerének. 20 000 alkalmazottjával, köztük a fizetésforgalmi ágazat elkötelezett és kiemelkedő tehetségeivel, a Worldline a jövő fizetési, életviteli és üzleti megoldásain dolgozik.

Az Ingenico, a világ legnagyobb tranzakciókat kiszolgáló hálózat-üzemeltetőjeként nélkülözhetetlen partnere a vezető nemzetközi pénzintézeteknek, a globális kereskedőknek és számtalan ismert világmárkának.

A Ingenico biztonságos fizetési megoldásai optimalizálják a kereskedők fizetési igényeit és elősegítik a saját értékajánlatuk megvalósulását.

Az Ingenico 3 kereskedelmi márka alatt kínálja innovatív megoldásait:

A világ legnagyobb kereskedelmi elfogadó hálózatával az Ingenico Smart Terminals 30 éve az iparág vezető szereplője. A páratlanul széles fizetési terminál választék ötvözi a legújabb technológiákat (NFC, QR kód, biometrikus azonosítás...) és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak történő megfelelést (EMV, PCI DSS), függetlenül az üzlet típusától és a fizetéssel kapcsolatos elvárásoktól (bolti, mobil, önkiszolgáló...).

Az Ingenico Payment Services a fizetési szolgáltatások széles skáláját nyújtja a kereskedőknek. Szakértelmünk - központosított tranzakció menedzsment, tranzakció feldolgozás és hűségprogramok – segítségével ügyfeleink egyszerűen és hatékonyan kezelhetik pénzügyi tranzakcióikat.

Az Ingenico ePayments szolgáltatások az egész világon mércét jelentenek az online és mobil fizetési megoldások között. Fejlett adatelemzési módszereivel, a csalásokat felderítő és megelőző megoldásaival, a támogatott 150 féle fizetési móddal, valamint a határokon átnyúló fizetési megoldásokban szerzett tapasztalataival az Ingenico ePayments segíti a kereskedőket folyamataik egyszerűsítésében és bevételeik növelésében.