X

We detected that you log in from the United States, do you want to visit our US website?  Click here Browse region

Select a brand

Az Ingenico Group-ról

A Franciaországban alapított Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING), a világ vezető szereplője a kártyaolvasó terminálok és a biztonságos tranzakciók piacán. A vállalat 125 országban van jelen, több mint 40 leányvállalatánál 4000 munkatárs dolgozik.

Az Ingenico Group több mint 20 millió terminálja üzemel világszerte, és megoldásokat nyújt a kerekedelem összes területén, az üzletben, online és mobil fizetéskor egyaránt.

Az Ingenico Group, a világ legnagyobb tranzakciókat kiszolgáló hálózat-üzemeltetőjeként nélkülözhetetlen partenere vezető nemzetközi pénzintézeteknek, globális kereskedőknek és számtalan vezető világmárkának.

A Csoport biztonságos fizetési megoldásai optimalizálják a kereskedők fizetési igényeit és elősegítik a saját márkáik igéreteinek megvalósulását.

Az Ingenico Group 3 kereskedelmi márka alatt kínálja innovatív megoldásait:

A világ legnagyobb kereskedelmi elfogadó hálózatával az Ingenico Smart Terminals 30 éve az iparág vezető szereplője. A páratlanul széles fizetési terminál választék ötvözi a legújabb technológiákat (NFC, QR kód, biometrikus azonosítás...) és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak történő megfelelést (EMV, PCI DSS), függetlenül az üzlet típusától és a fizetéssel kapcsolatos elvárásoktól (bolti, mobil, önkiszolgáló...).

Az Ingenico Payment Services a fizetési szolgáltatások széles skáláját nyújtja a kereskedőknek. Szakértelmünk - központosított tranzakció menedzsment, tranzakció feldolgozás és hűségprogramok – segítségével ügyfeleink egyszerűen és hatékonyan kezelhetik pénzügyi tranzakcióikat.

Az Ingenico ePayments szolgáltatások az egész világon mércét jelentenek az online és mobil fizetési megoldások között. Fejlett adatelemzési módszereivel, a csalásokat felderítő és megelőző megoldásaival, a támogatott 150 féle fizetési móddal, valamint a határokon átnyúló fizetési megoldásokban szerzett tapasztalataival az Ingenico ePayments segíti a kereskedőket folyamataik egyszerűsítésében és bevételeik növelésében.