We detected that you log in from the UK, do you want to visit our UK website ?  Click here Browse region

Nová platforma AXIUM společnosti Worldline urychluje digitální transformaci obchodu

Společnost Worldline [Euronext: WLN], lídr evropského trhu platebních a transakčních služeb, urychluje digitální transformaci obchodu zavedením nové platformy AXIUM, jejíž součástí je inovativní POS zařízení se systémem Android a bezkonkurenční sada platebních a obchodních služeb.

Společnost Worldline dnes prostřednictvím své značky Ingenico oznámila uvedení POS platformy AXIUM, nejnovějšího řešení od společnosti Ingenico.

Hranice mezi kamennými prodejnami a online světem se stále více prolínají, proto je platforma AXIUM navržena tak, aby maximalizovala současný potenciál digitálního světa obchodu a pomáhala formovat jeho budoucnost. Platforma nabízí bohaté základní prostředky pro tvorbu mimořádného spotřebitelského zážitku a snadnou integraci obchodních aplikací s platbami. Společně s inovativním a zabezpečeným POS zařízením se systémem Android přináší ekosystém AXIUM jednoduchý a ve své třídě nejlepší přístup k rozsáhlé nabídce platebních a obchodních služeb, a to jak v kamenných prodejnách, tak i na cestách.Srdcem platformy AXIUM je široká nabídka možností. Její ekosystém umožňuje všem subjektům zapojeným do platebního procesu – finančním institucím, nezávislým prodejcům softwaru, vývojářům aplikací s přidanou hodnotou a obchodníkům – snadno, rychle a bezproblémově vytvářet nové uživatelské procesy. Pro všechny způsoby použití, včetně těch nejnáročnějších, byla navržena tři nová zařízení – DX8000 EX8000 a EX6000. Tato zařízení běží na systému Android 10, vyznačují se velkou dotykovou obrazovkou a nabízejí jednoduché a intuitivní API rozhraní pro tvorbu bohatého uživatelského zážitku, ve kterém se propojují platební aplikace s dalšími aplikacemi s přidanou hodnotou. Tato tři nová, uživatelsky přívětivá zařízení – DX8000, EX8000 a EX6000 – jsou navržená pro každou kamennou prodejnu i mobilní použití.

Díky softwarové architektuře platformy AXIUM a globálním API rozhraním je vývoj nových platebních aplikací rychlejší než kdy jindy. Zákazníci mohou nyní využívat výhod kompetenčního centra Android společnosti Ingenico, které nabízí celosvětovou síť více než 350 expertů na systém Android. Při své činnosti se může opírat o odborné znalosti společnosti v oblasti zabezpečení a správy POS platforem i o její bezkonkurenční globální působnost, a poskytovat tak odborné poradenství přizpůsobené místním i mezinárodním platebním standardům.

„Platforma AXIUM přinesla zásadní změnu pro náš ekosystém,“ řekl Michel Léger z oddělení globálního vývoje řešení EVP divize TSS společnosti Worldline. „Zkombinovali jsme své celosvětové zkušenosti v oblasti plateb s nejmodernějšími technologiemi, abychom dali všem subjektům zapojeným do platebního procesu možnost nejen naplňovat očekávání uživatelů v novém světě digitálního obchodu, ale současně je snadno podle potřeby škálovat, ať už je jejich podnikání zavede kamkoli. Jsme hrdí na to, že poskytujeme nástroje, které trvale předurčují budoucnost plateb.“

Stáhnout

Stáhnout jako PDF Všeobecné Obchodní podmínky Ingenico CZ S s.r.o.