Martin Havrlant jmenován novým ředitelem prodeje skupiny Ingenico Group pro Českou republiku a Slovensko

Skupina Ingenico Group (Euronext FR0000125346 – ING), globální lídr v oblasti plateb, dnes oznámila jmenování Martina Havrlanta ředitelem prodeje pro firemní pobočky v České republice a na Slovensku.

Ve své nové roli se Martin Havrlant zaměří na posilování pozice značky Ingenico na českém a slovenském trhu a bude dohlížet na prodej a další rozvoj inovativních platebních řešení, jako je produktová řada Telium Tetra, řešení pro dopravu, prodejní automaty a veřejnou správu. Jeho přímým nadřízeným bude Piotr Waś, výkonný ředitel skupiny Ingenico Group pro východní Evropu.

Je mi ctí, že jsem dostal příležitost vést a rozvíjet prodejní aktivity skupiny Ingenico na českém a slovenském trhu. V Praze máme úspěšný obchodní i vývojový tým, který našim klientům nabízí špičková inovativní platební řešení pro nejrůznější segmenty trhu. Těším se na další rozvíjení obchodní spolupráce s našimi partnery a věřím, že jim pomůžeme zvládnout výzvy spojené se stále vyšším podílem bezhotovostních plateb,“ komentuje Martin Havrlant, nový ředitel prodeje skupiny Ingenico pro Českou republiku a Slovensko.

Martin vystudoval Technickou univerzitu v Ostravě, kde získal inženýrský titul v oboru Telekomunikační technika. Více než 20 let se pohybuje v oblasti telekomunikací, informačních a komunikačních technologií a platebních řešení. Během své praxe působil v rolích zaměřených na prodej a rozvoj řešení pro klienty na trzích východní Evropy a USA. V české pobočce skupiny Ingenico Group pracuje Martin od roku 2014 a dosud zodpovídal za rozvoj prodeje na českém a slovenském trhu.

O společnosti Ingenico Group

Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING) je globální lídr v oblasti plateb. Poskytuje inteligentní, důvěryhodná a bezpečná řešení, která usnadňují obchodování prostřednictvím všech kanálů, od kamenných prodejen přes online obchody po mobilní platby. Díky nejrozsáhlejší platební síti na světě nabízíme bezpečná platební řešení na místní, národní i mezinárodní úrovni. Jsme důvěryhodným celosvětovým partnerem finančních institucí i prodejců, od malých obchodníků po nejznámější světové značky. Naše řešení umožňují obchodníkům snazší přijímání plateb a naplňování dobré pověsti jejich značky. Další informace naleznete na webech www.ingenico.comtwitter.com/ingenico.

• Michal Laszczyk

Ředitel pro marketing a komunikaci pro oblast východní Evropy

• (T): +48 22 504 629 521

Stáhnout

Stáhnout jako PDF Všeobecné Obchodní podmínky Ingenico CZ S s.r.o.