Ingenico Group získává jako první na světě v platebním průmyslu certifikaci Google Mobile Services pro své zařízení Axium D7

Skupina Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING), která je globálním lídrem v oblasti plateb, dnes oznámila, že její Axium D7 ECR-POS získalo certifikaci Google Mobile Services (GMS), čímž představuje první bezpečný POS terminál na světě splňující požadavky GMS pro bezproblémový provoz aplikací od společnosti Google.

Tato certifikace prokazuje, že bezpečný POS terminál může nabídnout podobnou uživatelskou zkušenost jako smartphone nebo tablet. GMS nabízí plný přístup k aplikacím z Google Play spolu s celou řadou aplikací Google včetně Search, Chrome, YouTube a Google Maps.

Tato Android POS platforma s GMS reaguje na rostoucí poptávku obchodníků, kteří chtějí svým zákazníkům poskytovat více služeb prostřednictvím jednoho zařízení. Certifikace GMS umožňuje prodejcům nabízet procházení webu, online propagaci nebo využívání stávajících věrnostních programů.

I když Android platební terminály jsou již určitou dobu na trhu, Axium D7 je první svého druhu, které využívá operační systém Android se službami GMS. Tento ECR-POS terminál nejen vylepšuje interakci se zákazníky, ale také pomáhá prodejcům řídit jejich každodenní obchodní aktivity. Obchodníci mohou v zařízení Axium D7 používat aplikace z Google Play pro řízení lidských zdrojů, zásob a prodejních míst, a také cloudové služby pro vzdálené zálohování a správu.

V současné době prochází Axium D7 certifikací PCI PTS v5, která nyní představuje nejvyšší bezpečnostní standard v oblasti plateb.

Certifikace GMS zvyšuje zabezpečení prostřednictvím nepřetržité integrované kontroly aplikací pomocí řešení Google Play Protect, světově nejrozšířenější služby ochrany před mobilními hrozbami.

Jsme potěšeni, že obchodníkům nabízíme první Android POS terminál na světě, který prostřednictvím Google Mobile Services a řešení Ingenico Group poskytuje bezpečné platební a prodejní služby. Certifikace GMS, kterou nedávno získalo zařízení Axium D7, nabízí zákazníkům podobnou uživatelskou zkušenost jako smartphone nebo tablet, ovšem na profesionální úrovni. Hladce integruje existující obchodní aplikace do prodejních prostředí bez kompromisů v zabezpečení,“ uvedl Patrice Le Marre, výkonný viceprezident obchodní jednotky Banks & Acquirers skupiny Ingenico Group. „S velkým nadšením rozšiřujeme naše partnerství se společností Google, na jehož základě můžeme nabídnout lepší digitální zkušenost bankám, spotřebitelům i obchodníkům.“

Navštivte nás na veletrhu Money2020 v Amsterodamu ve dnech 4. – 6. června, kde budou naši experti Axium D7 předvádět.

• Michal Laszczyk

Ředitel pro marketing a komunikaci pro oblast východní Evropy

• (T): +48 22 504 629 521

Email: michal.laszczyk@ingenico.com

Stáhnout

Stáhnout jako PDF Všeobecné Obchodní podmínky Ingenico CZ S s.r.o.