Společnost Ingenico Group podporuje projekt Světluška prostřednictvím platebního řešení Telium TETRA

Společnost Ingenico Group, globální lídr v oblasti plateb, dnes oznámila, že podpořila charitativní projekt Světluška zapůjčením chytrých terminálů Telium TETRA pro výběr příspěvků v kavárně této organizace. Řešení Ingenico rovněž pomohlo nadaci při získávání finančních prostředků v rámci Sbírkových dnů Světluška, které proběhly 12.–16. září v Praze.

V rámci podpory charitativní organizace Světluška, která se snaží pomáhat nevidomým a osobám s těžkým zrakovým postižením udržet si aktivní zapojení ve společnosti, poskytla společnost Ingenico Group více než 20 terminálů Telium TETRA usnadňujících získávání finančních prostředků. Společnost Ingenico Group také věnovala terminály ke stálému využití v kavárně Potmě. Pro zajištění takto úspěšné spolupráce se sdružením Světluška společnost Ingenico Group velice rychle vyvinula aplikaci Světluška Donation, založenou na jazyce HTML5, který je na platformě Telium TETRA podporován. Spolu s platební aplikací ČSOB tak vzniklo nové a jedinečné řešení. Nová aplikace a terminály také umožnily organizaci Světluška vybrat finanční příspěvky v řádu desítek tisíc korun.
Webový jazyk HTML5 podporovaný na platformě Telium TETRA usnadňuje rychlý vývoj a nasazení poutavých webových aplikací, které také související se získáváním finančních prostředků.

Díky jazyku HTML5 jsou nové terminály Ingenico TETRA vhodné pro implementaci a nabídku mnoha dalších služeb s přidanou hodnotou. Jsem velice ráda, že společnost Ingenico byla zvolena pro tento projekt na českém trhu. Světluška je důležitá iniciativa a velice nás těší, že můžeme být prostřednictvím našich zařízení její součástí,“ vysvětluje Martina Kirchrathová, ředitelka společnosti Ingenico Group pro Českou republiku a Slovensko.

Světluška využívá celou řadu dárcovských kanálů a neustále hledá nové způsoby, jak podporovat charitu. Společnost Ingenico jako přední výrobce platebních terminálů disponuje moderními řešeními, která je možné využívat i pro dobročinné účely. Jsme velmi rádi, že organizace Světluška a Ingenico se staly partnery a že můžeme našim potenciálním dárcům nabídnout rychlá, bezpečná a pohodlná řešení,“ říká Přemysl Filip, ředitel Nadačního fondu Českého rozhlasu, který organizuje akci Světluška.

Neziskové organizace, které působí v České republice a pomáhají různým skupinám lidí, vnímáme jako naše rovnocenné partnery, neboť respekt ke všem lidem je jednou ze základních hodnot ČSOB. Prostřednictvím spolupráce s Nadačním fondem Českého rozhlasu

– projektu Světluška dokážeme lépe pochopit svět nevidomých a různými inovacemi v našich službách a produktech přispívat k tomu, aby byl jejich život příjemnější. Také díky partnerstvím, jako je toto, a s pomocí inovativních technologií od Ingenico Group, může být ČSOB sociálně odpovědnou bankou, která myslí na lidi, podporuje smysluplné iniciativy a soustředí se na udržitelný rozvoj,“ uvádí Alena Králíková, manažerka Společenské odpovědnosti ČSOB.

Stáhnout

Stáhnout jako PDF Všeobecné Obchodní podmínky Ingenico CZ S s.r.o.